Samenwerking J’s coffee en Coolwater/ CWS Coffee Service

Geachte heer/mevrouw,

J’s coffee, gespecialiseerd in diverse koffiemogelijkheden voor elk moment en Coolwater / CWS Coffee Service, gespecialiseerd in koffieautomaten en waterkoelers zijn twee bedrijven die elkaar goed aanvullen en daarom hun krachten in de toekomst willen gaan bundelen. Een samenwerking tussen twee bedrijven, met één aanspreekpunt en meer kennis en mogelijkheden in huis. Wij vinden het belangrijk om u als trouwe klant in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vanaf 10 oktober zullen de administratieve en operationele handelingen via Coolwater / CWS Coffee Service gaan plaatsvinden. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken om vanaf 10 oktober onze NAW-gegevens en het banknummer aan te passen: ING Bank NL94INGB0684166682.

Bestellingen kunt u blijvend plaatsen via de website, telefonisch en per mail, zoals u van ons bent gewend. Voor storingen of overige vragen staat ons team voor u klaar.

Contactgegevens:
Tel.: 074 – 27 82 852 / 013 – 54 57 340
Fax: 013 – 54 57 341
E-mail: info@j-coffee.eu / info@coolwaterservice.com
Website: www.j-coffee.eu / www.coolwaterservice.com / www.cwscoffeeservice.nl

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen voor een persoonlijke toelichting.

Wij zien uit naar een mooie verdere samenwerking!