Uw contactpersonen binnen J’s coffee zijn Ronald van Vuren en Denise Slooff-Strikker. Rechtstreeks contact met hen kan via onderstaande gegevens.

bg_image

Eigenaar
Denise Slooff-Strikker

Passie voor het product. De beleving van diverse koffiemogelijkheden voor elk uniek moment.
Aandacht voor de klant en een zakelijke dienstverlening/service staan bij mij hoog in het vaandel. Elke klant is uniek. Wij gaan voor maatwerk, J’s coffee wil u verassen.

Wij zijn een relatief kleine onderneming, waardoor persoonlijke aandacht gewaarborgd is. Onderscheidt u zich met de J’s koffiebeleving? Het komt bij ons niet voor dat meerdere (horeca)ondernemers dezelfde koffie serveren in één straat. Beleef het zelf !

denise@j-coffee.eu

 

Wij streven naar een compleet assortiment, met een sterke focus op de behoeften van onze klanten. We houden van een open en innovatieve no-nonsense aanpak en gaan respectvol om met onze collega’s, zakelijke partners en het milieu.

Naast de levering van onze producten vinden wij het heel belangrijk om u te ondersteunen met goed advies. Zonder de betrokkenheid en inzet van alle collega’s zou het bedrijf niet zijn waar het nu is. J’s coffee is namelijk een gezond, groeiend bedrijf dat het belang van haar klanten bovenaan het lijstje heeft staan en waar het prettig werken is.

bestellingen@j-coffee.eu

 

Service

j-coffee1Uw bestelling wordt uiteraard zo spoedig mogelijk geleverd, veelal binnen twee werkdagen. Het is mogelijk dat wij het persoonlijk bij u komen brengen indien u dat wenst, dit heeft als voordeel dat wij tevens uw koffiemachine kunnen onderwerpen aan een smaaktest.Niet alleen de samenstelling van de koffieboon is van belang voor de smaak, maar zeker ook de instelling van uw koffiemachine, dit wordt vaak vergeten.

Wij streven er naar om de organisatie zo vlak mogelijk te houden, dit komt natuurlijk ten goede aan de prijs en doet ons inzien niet af aan de kwaliteit van de organisatie.

Barista

twee-koffieWist u dat barista het Italiaanse woord is voor “barman of barvrouw”? Tegenwoordig is een barman of vrouw veel meer dan dat. Zij zijn de gastheer of dame, die ervoor zorgen dat u zich welkom voelt.

Wij werken met onze eigen barista, zij is dagelijks onderweg om u desgewenst te voorzien van nuttige informatie en een fastastische beleving te tonen. Is het niet zo dat koffie voor een gros van de Nederlandse bevolking veel meer is dan een ochtendritueel?

Tegenwoordig willen de consumenten een perfect opgeschuimde cappuccino of een goede latte macchiato. Of die heerlijke espresso na het diner. De koffie is er momenteel in talloze vormen en smaken en dus ook in verschillende verschijningsvormen.

Het opschuimen van de melk of de soms ietwat bittere espresso smaak zijn vaak een uitdaging. Een “barista” kan u hierbij helpen. Zij geeft u advies en staat u met raad en daad bij, indien u hier behoefte aan heeft.Neem hierover contact met ons op.