favicon-retinaJ’s is als een jonge hond in de grote wereld van koffie.

Het hondje ”J” is daarom onze mascotte. Net als een jonge hond zijn wij ook dynamisch, enthousiast en hebben tevens een grote passie ….. koffie.

Wie wordt er nu niet blij van een heerlijke aromatische warm kopje koffie ?

Deze passie voor ons product komt terug in het enthousiasme waarmee wij u kennis willen laten maken met onze koffie. Koffie – en uiteraard ook thee – wordt tegenwoordig niet gedronken, maar wordt beleefd en geproefd. Steeds meer wordt er door de mensen en consumenten gezocht naar een smaakvolle beleving.

De kracht van het product, de smaak, de geur maakt het onderscheid voor de consumenten. Want juist met deze smaak en geurbeleving kunnen zij zich onderscheiden.

Een schijnbaar eenvoudig kopje koffie draagt daaraan bij. Het is onze missie om mensen te laten ervaren hoe koffie en thee een moment van genieten kan zijn.

Een goede prijs is uiteraard een vanzelfsprekend doel, echter is de smaak allesbepalend.

J’s staat voor kwaliteit en goede pure producten. Koffie is immers onze passie. Onze koffie wordt op een ambachtelijke wijze gebrand, kilo voor kilo. Met alleen de beste 100% Arabica espressobonen. Om de smaak zo optimaal mogelijk te houden, werken wij alleen met verse en minimale voorraden koffie.

Wij hebben geen immens magazijn, waar uw koffie veelal maanden opgeslagen ligt, nee onze koffie is vers gebrand.

Dit is de kracht van J’s.