Een goed product

Een lekker kopje koffie zet u met een goede koffiemachine natuurlijk, maar een koffiemachine is een specifiek product, waar de nodige aandacht en kennis bij vereist is. Om u zo goed en eerlijk mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij graag een persoonlijke afspraak met u.

De beste service

J’s coffee werkt nauw samen met onafhankelijke technische servicepartners; verkoop, onderhoud en storingen zijn in professionele handen. Wij bieden een landelijke dekking, grote betrokkenheid, en de expertise die voor u belangrijk is. Wij ondersteunen grote merken als Jura, Animo, La Marzocco.

J's coffee is ook officieel dealer van Jura koffiemachines. Wij voeren het gehele assortiment van Jura voor zakelijk en thuisgebruik.
Professionele koffie en theezetapparatuur en aanverwante producten. Elk kopje koffie dat door deze machines wordt gezet, is vers van smaak, en een heerlijk crèmelaagje bij afgifte.
La Marzocco, dit zijn 'de' Italiaanse espressomachines met passie en emotie. La Marzocco is groot geworden in de VS door machines te leveren aan Starbucks.
Wega werd in1985 opgericht met als doel: topkwaliteit espressomachines te bouwen voor de professionele gebruiker.
Wil je ook kennis maken met J's Coffee? Neem contact met ons op! Meer Info

Koffiemachines bij J's Coffee